The perfect guide to the casino

Kæmpe drop af tidl. BIF-keeper: Ser dumt ud

Den tidligere Brøndby-keeper Michael Falkesgaard droppede stort i B.93’s opgør mod HB Køge i NordicBet Ligaen. B.93 vandt dog 3-1. Falkesgaard siger til footy.dk, at han så dum ud.

Michael Falkesgaard har tidligere tørnet ud for Brøndby IF i Superligaen, men nu befinder den tidligere Superliga-keeper sig i NordicBet Liga-klubben B.93.

I lørdagens opgør mod HB Køge gjorde den 32-årige keeper dog sig uheldigt bemærket i forbindelse med HB Køges 1-1-scoring.

Han fik Falkesgaard en tilbagelægning, og han endte med at fumle den i mål efter et pres af Erkan Semovski fra HB Køge.

Læs også: I Brøndby i mere end et årti: Giver unikt indblik

B.93-keeperen siger til footy.dk, at det ikke var hans stolteste øjeblik i karrieren. B.93 vandt dog 3-1.

– Det er en kæmpe gave fra vores side af. Vi havde egentlig et clean sheet i sigte igen, det femte i træk næsten. Vi gav et mål væk. Det var en situation, hvor jeg ikke skulle have bolden, fordi de var så højt oppe, og jeg stod inde på målstregen. Jeg fik ikke lige scannet, at der var et pres i min blinde vinkel.

– Da jeg lige var ved at tage et touch, kom der én med fuld hammer og fik tacklet mig. Det ser selvfølgelig dumt ud, når man står som sidste mand. Det var en kæmpe fejl fra vores side, men vi er et hold, der gerne vil spille god fodbold, og der skal vi lære at gøre det på de rigtige tidspunkter, siger Michael Falkesgaard til footy.dk.

Læs også: Tidl. BIF’er støtter tidl. FCK’er: Det er vigtigt

Hylder Nicolaj Thomsen

Keeperen kan dog glæde sig over B.93’s sejr, og han mener, at mandskabet har fundet opskriften på succes.

– Jeg føler, at vi er et godt sted og har et godt hold. De sidste fem kampe er vi ubesejrede, så vi er inde i en god stime og har god selvtillid i holdet. Det er som om, at vi har knækket koden i forhold til, hvordan vi selv skal spille.

Den tidligere Superliga-profil Nicolaj Thomsen scorede to mål for B.93, og Falkesgaard giver ham også rosende ord med på vejen.

– Jeg tror, at vi bliver nødt til at have ham ud fra barslen, hvis han bliver ved med det der, siger han med et grin i stemmen og fortsætter.

– Det er vigtigt, at vi har en spiller som Nicolaj Thomsen, og han er en kæmpe spiller for B.93. Han har et overblik, som ingen andre har, siger Michael Falkesgaard til footy.dk.

B.93 er nummer ni i NordicBet Ligaen.

Læs også – Footy Eksklusivt med egne interviews: 

Har forladt Brøndby: Stortrives i ny klub

Tidl. BIF’er støtter tidl. FCK’er: Det er vigtigt

– Jeg drømmer om FC København-retur

Efter Brøndby-exit: Går efter stort skifte

Succes efter Brøndby-exit: Folk er ikke uvenner

OVERSIGT

Scroll to Top