The perfect guide to the casino

SLUT: Mbappé- og Kane-show i kæmpe CL-brag

PSG og Bayern München sikrede sig videre avancement i tirsdagens Champions League-opgør. Her brillerede Kylian Mbappé og Harry Kane.

Der var et par store Champions League-brag på menuen denne tirsdag aften. Bayern München skulle forsøge at undgå en kæmpe fiasko ved exit, hvor Lazio var modstanderen med Gustav Isaksen startende på bænken. Derudover skulle PSG en tur til Real Sociedad.

Læs også: Karaktermord? Fyret Superliga-træner reagerer

Lazio vandt 1-0 i første opgør, mens PSG sejrede med 2-0.

Efter 15 minutters spil kom PSG foran, da Kylian Mbappé var skarp foran kassen. Et sandt perlemål af franskmanden, der snød Real Sociedad-forsvaret med flere sparkefinter og sendte den over i det lange hjørne.

I München kæmpede det tyske mesterhold om at komme på tavlen. Tyskerne lagde et godt pres, og skarpskytten Harry Kane forsøgte sig ved flere lejligheder. Han sparkede blandt andet tæt forbi den ene stolpe.

I midten af første halvleg havde Raphael Guerreiro en kæmpe chance i Lazio-feltet, men det hele løb ud i sandet.

I den anden kamp var PSG stadig foran med 1-0.

Bayern var pisket frem i jagten på en scoring, men Lazio stod godt imod.

Ciro Immobile var lige inden pausen meget tæt på at bringe Lazio i front, men han headede lige forbi mål fra en fri position.

Harry Kane ville det dog anderledes lige efter 39 minutter. Den skarpe englænder var vaks foran mål, da han kastede sig heroisk efter bolden og sendte den i nettet til 1-0 for Bayern.

I de døende sekunder af første halvleg kom Bayern også på 2-0 efter et drømmemål, hvor Thomas Müller blev krediteret for scoringen.

Ved pausetid står der 2-0 i München, mens PSG er foran 1-0 i Real Sociedad.

Læs også: Tidligere Brøndby-spiller: Jeg er i chok!

Bayern kørte sejren i hus

I anden halvleg startede Bayern bedst ud i München og pressede på for en tredje scoring.

Det måtte være et spørgsmål om tid, før Lazio ville gå længere frem på banen. Et mål ville sende kampen ud i forlænget spilletid.

Efter 61 minutter kom danske Gustav Isaksen på banen for Lazio.

I den anden kamp var Kylian Mbappé slet ikke færdig med at brillere i Real Sociedad. PSG-stjernen scorede nemlig til 2-0 efter 53 minutters spil.

Harry Kane satte sømmet i kisten på Lazio, da englænderen scorede til 3-0 efter 63 minutter. Leroy Sané sendte et flot skud mod kassen, og det blev kun halvklaret af keeperen. På returen var Kane vågen og sendte bolden i nettet.

Lazio forsøgte sig, men det tyske storhold holdt stand.

Kort før tid fik Real Sociedad reduceret til 1-2.

Det hele endte med et videre avancement til PSG og Bayern München, da PSG sejrede med 2-1, samlet 4-1, mens Bayern snuppede en 3-0-sejr, samlet 3-1.

Dermed er begge mandskaber klar til kvartfinalerne.

Læs også – Footy Eksklusivt med egne interviews: 

Forlod Brøndby i 2022: Nu spiller han i 3. division

I Brøndby i mere end et årti: Giver unikt indblik

Tidl. BIF’er støtter tidl. FCK’er: Det er vigtigt

– Jeg drømmer om FC København-retur

Efter Brøndby-exit: Går efter stort skifte

OVERSIGT

Scroll to Top