PAUSE: Harry Kane redder Bayern fra fiasko

Der er spænding ved pausetid i de to Champions League-opgør tirsdag aften. Spændingen er specielt stor i München.

Der er et par store Champions League-brag på menuen denne tirsdag aften. Bayern München skal forsøge at undgå en kæmpe fiasko ved exit, hvor Lazio er modstanderen med Gustav Isaksen startende på bænken. Derudover skal PSG en tur til Real Sociedad.

Lazio vandt 1-0 i første opgør, mens PSG sejrede med 2-0.

Efter 15 minutters spil kom PSG foran, da Kylian Mbappé var skarp foran kassen. Et sandt perlemål af franskmanden, der snød Real Sociedad-forsvaret med flere sparkefinter og sendte den over i det lange hjørne.

I München kæmpede det tyske mesterhold om at komme på tavlen. Tyskerne lagde et godt pres, og skarpskytten Harry Kane forsøgte sig ved flere lejligheder. Han sparkede blandt andet tæt forbi den ene stolpe.

I midten af første halvleg havde Raphael Guerreiro en kæmpe chance i Lazio-feltet, men det hele løb ud i sandet.

I den anden kamp var PSG stadig foran med 1-0.

Bayern var pisket frem i jagten på en scoring, men Lazio stod godt imod.

Ciro Immobile var lige inden pausen meget tæt på at bringe Lazio i front, men han headede lige forbi mål fra en fri position.

Harry Kane ville det dog anderledes lige efter 39 minutter. Den skarpe englænder var vaks foran mål, da han kastede sig heroisk efter bolden og sendte den i nettet til 1-0 for Bayern.

I de døende sekunder af første halvleg kom Bayern også på 2-0 efter et drømmemål, hvor Thomas Müller blev krediteret for scoringen.

Ved pausetid står der 2-0 i München, mens PSG er foran 1-0 i Real Sociedad.

Forlod Brøndby i 2022: Nu spiller han i 3. division

I Brøndby i mere end et årti: Giver unikt indblik

Tidl. BIF’er støtter tidl. FCK’er: Det er vigtigt