The perfect guide to the casino

Transferbombe: Tidligere BIF-stjerne kan være på vej til Liverpool

Et stort skifte kan være undervejs set med danske briller.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Brøndby IF solgte tilbage i januar 2022 Morten Frendrup til italienske Genoa for knap 30 millioner kroner, og siden da har den danske midtbanespiller udviklet sig til en stor profil hos Serie A-klubben.

Det har også medført stor interesse for danskeren, som har høstet store roser for sine mange flotte præstationer på det seneste.

Det er dog ikke bare hvem som helst, der har fået øjnene op for det tidligere Brøndby-talent.

Ifølge Liverpool-mediet Anfield Watch, så har The Reds nemlig et godt øje til 22-årige Morten Frendrup, som er den spiller i Serie A i indeværende sæson, der har flest vellykkede tacklinger, og de følger således hans udvikling tæt i Genoa.

Liverpool er nemlig fortsat på jagt efter en sekser, da de ikke ser nyindkøbet Wataru Endo som en langstidsholdbar løsning, eftersom han er 30 år gammel.

Morten Frendrup vurderes ifølge Transfermarkt.com til at have en markedsværdi på seks millioner euro – svarende til cirka 45 millioner kroner, mens hvis Liverpool ønsker at gøre alvor af deres interesse, så skal de formentlig punge ud med et betydeligt højere beløb – blandt andet fordi hans nuværende aftale med Genoa løber helt frem til sommeren 2026.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top