The perfect guide to the casino

Dansker chok i Tyskland

Den danske cheftræner for Mainz, Bo Svensson, fortsætter med at imponere i Tyskland. Lørdag eftermiddag vandt hans hold en stor sejr over Bayern München med 3-1 på hjemmebane, selvom de var bagud 0-1 ved pausen.

Dette er tredje gang i træk, at Mainz har slået Bayern München på hjemmebane i Bundesligaen. Efter en halv time bragte Sadio Mané sydtyskerne foran, men i anden halvleg knækkede Thomas Tuchels hold, og de indkasserede tre mål på et kvarter. Marcus Ingvartsen blev skiftet ind for Mainz med et lille kvarter tilbage. Bayern München kan senere lørdag blive overhalet af Borussia Dortmund, der spiller mod Eintracht Frankfurt klokken 18.30. Mainz er nummer seks i tabellen og er stadig med i kampen om de eftertragtede fire pladser i næste sæsons Champions League, en turnering, som de aldrig tidligere har kvalificeret sig til. Det var ellers meningen, at Thomas Tuchel skulle have styr på Bayern München efter fyresedlen til Julian Nagelsmann, men det er ikke gået godt for holdet i både den tyske pokalturnering, Champions League og Bundesligaen.

Bo Svensson har været cheftræner i Mainz siden januar 2021 og har været nævnt som en mulighed for større jobs, herunder i engelsk fodbold. Mainz ligger lige nu nr. 8 med 42 point og Bayern ligger nr. 1 med 58 point med 6 runder tilbage.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top