The perfect guide to the casino

Medie: Ingen løsning i Brøndby konflikt

Brøndbys bestyrelsesformand, Jan Bech Andersen, var tidligere optimistisk omkring en værdiaftale mellem klubbens fans og ejerkreds, Global Football Holdings (GFH), inden Brøndbys hjemmekamp mod Randers i weekenden. Men desværre nåede parterne ikke at nå til enighed inden kampen.

Ifølge Ekstra Bladet blev der afholdt et afgørende møde mellem Fanafdelingen og GFH i sidste uge, hvor en mulig aftale blev drøftet. Dog blev et udkast til en aftale ikke fremlagt efter mødet, da der fra fansiden blev bedt om mere tid.

I en sms til Ekstra Bladet skriver Jan Bech Andersen, at der dog er skabt grundlag for en aftale, som langt de fleste kan se sig selv i. Det er dog endnu uvist, hvornår en aftale vil blive endeligt indgået mellem fansene og GFH.

Til trods for den manglende aftale har Brøndby fans stadig håb om at finde en løsning med ejerkredsen. Det er fortsat uklart, hvad en eventuel aftale vil indebære, men mange fans håber på, at den vil bringe Brøndby ind i en ny æra med mindre larm og mere stabilitet i klubben.

Brøndby spiller kl. 16.00 på søndag mod Randers FC.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top