The perfect guide to the casino

Lindstrøm: Håber på en hurtig løsning i Brøndby

Jesper Lindstrøm, tidligere Brøndby-spiller og nuværende Frankfurt-spiller, håber på en løsning på stemningsboykottet blandt Brøndbys fans. Selvom Lindstrøm ikke længere spiller for Brøndby, følger han stadig nøje med i, hvad der sker i sin tidligere klub.

I en udtalelse til Viaplay, forklarer Lindstrøm, at han ikke kan gøre så meget ved det, fordi han spiller i en helt anden klub, men han synes, at der skal findes en løsning på situationen.

Lindstrøm uddyber, at han sidder derhjemme og bliver helt ked af det på spillernes vegne, når han ser, at de ikke oplever den samme stemning, som han gjorde, da han spillede for Brøndby. Han mener, at det er ærgerligt, at de nuværende spillere ikke får den samme mulighed som ham.

Jesper Lindstrøm er i øjeblikket skadet og har ikke spillet for Frankfurt siden marts måned. Men ifølge seneste meldinger nærmer han sig et comeback. Lindstrøm sluttede sin tid i Brøndby med en karantæne i de sidste to kampe for klubben, men det forhindrede ham ikke i at tage en guldmedalje fra Superligaen med, da han skiftede til den tyske Bundesliga. I den første sæson i Frankfurt vandt Lindstrøm Europa League. Brøndby møder Randers på hjemmebane på søndag kl. 16.00.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top