The perfect guide to the casino

Laudrup til møde med Zidane

Det europæiske fodboldforbund Uefa har sammensat en ny arbejdsgruppe, der inkluderer en række helt store kanoner.

Sådan lyder det fra The Times, der skriver, at det såkaldte ‘Uefa Football Board’ er blevet godkendt i denne uge. Der er tale om en arbejdsgruppe bestående af 20 store navne, der fremadrettet skal rådgive Uefa om flere store spørgsmål i fodboldens verden.

Arbejdsgruppen er den første af sin slags, skriver The Times. Blandt de 20 medlemmer finder man legender som Michael Laudrup, Zinédine Zidane, José Mourinho, Paolo Maldini, Carlo Ancelotti, Luis Figo, Philip Lahm og en række andre store navne.

En af de første ting, som den nye arbejdsgruppe skal kigge på, er hands-reglen, som Uefa-præsident Aleksander Ceferin har betegnet som ‘uforståelig’.

Derudover skal arbejdsgruppen rådgive om en række andre ting, såsom VAR, Uefa-turneringer og spillernes velvære.

  • Der er en stor frustration blandt folk, som enten har spillet eller trænet på højeste niveau, over nogle af de ting, der er sket i fodbold de seneste år. De har følelsen af, at de ikke har haft en stemme. Kig på VAR, ændringerne i hands-reglen, marginale offsidekendelser — disse ting skulle gøre spillet bedre, men har de reelt gjort det? lyder det fra en af 20 nye medlemmer af arbejdsgruppen.

Ifølge The Times vil den nye arbejdsgruppe mødes minimum én gang om året. Det første møde afholdes i Schweiz i næste uge.

Regenerate response

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top