Vanvittige tæsk til United

Twitter koger helt over lige nu i England. United fans spørg sig selv – Hvad skete der…

Liverpool dominerede søndag aften kampen mod Manchester United på Anfield i Premier League og vandt overbevisende med 7-0. Cody Gakpo, Darwin Nunez og Mohamed Salah scorede hver to mål, mens Roberto Firmino stod for det sidste mål.

Seks af målene blev scoret i anden halvleg i en eksplosiv præstation. Nederlaget var Erik ten Hags tungeste som United-manager og gør det svært for holdet at forfølge en Premier League-titel. Liverpool udnyttede samtidig nederlagene til toprivalerne Newcastle og Tottenham til at styrke deres egne chancer for at kvalificere sig til Champions League.

Gakpo åbnede scoringen i det 43. minut, Nunez slog til i det 47. minut, og Salah og Gakpo øgede føringen til henholdsvis 3-0 og 4-0 i det 50. og 66. minut. Nunez scorede endnu engang i det 75. minut, da Liverpool gik amok og sikrede sig en overbevisende sejr.

Nederlaget på 0-7 er tangering af Uniteds største nederlag nogensinde.