The perfect guide to the casino

Få viden og gode vindermuligheder med den bedste app til at spille på fodbold i 2023

Danskerne elsker fodbold og elsker at spille på hvilke klubber, der klarer sig godt. Fodboldsæsonen 2023 er for alvor komme godt i gang. Både de danske og internationale nationale ligaer samt Champions League og de andre europæiske turneringer kører for fulde gardiner. Der er nok at følge med i for fodboldfans.

Stor spænding i Superligaen
Lige nu er den danske Superliga inde i en ekstrem spændende fase, hvor det skal afgøres hvilke seks klubber, der går videre til mesterskabsspillet. Der er kun plads til seks klubber, mens de øvrige klubber skal spille om at undgå nedrykning. Favorittene fra FC København har fundet storformen efter et trænerskifte, mens rivaler og storklubber som Brøndby IF og FC Midtjylland er reelt i fare for at misse slutspillet. Senest måtte Brøndby notere et smertefuldt nederlag til det ellers suveræne bundhold, Lyngby, mens FC København tangerede sejsrekorden i Superligaen ved at vinde 7-0 over OB. FC Nordsjælland og Viborg FF ser også ud til at være sikre på at skulle spille om medaljer.

Spil med app på din smartphone
Du kan vinde gode penge, hvis du har en specifikt viden om den danske superliga eller en af de andre fodboldligaer. Det kan du lettest gøre ved at hente din version af unibet app. med den kan du både få masser af viden og nyheder om fodbold, men også hurtigt og let kunne spille på lige præcis det du tror kommer til at ske i fodboldverden. Så find din niche og øg dine muligheder for at vinde penge.

Hvad med 1. division?
Du kan selvfølgelig også spille på den spændende danske 1. division. Altså Danmarks næstbedste række. Også her vil ligaen snart blive opdelt til slutspil Det er dog lidt mere opdelt i den næstbedste danske liga. FC Helsingør, der tidligere har været i Superligaen, indtager den sidste af de seks slutspilspladser, og har et godt forsping til HB Køge, der ellers har storsatset til denne sæson. Vejle virker som ligaens bedste hold, mens Hvidovre fortsat overrasker med et højt, stabilt niveau. I nedrykningsfare er blandt andre Nykøbing FC, Fredericia, Hobro og Fremad Amager.

Storsejr i England
Rigtig mange danskere elsker at følge med i de engelske ligaer. Specielt Liverpool FC og Manchester United har rigtig mange danske fans. Derfor vakte det stor bevågenhed i det danske at Liverpool i weekende kunne slå United hele 7-0. Et uhørt reultat på dette høje niveau. United havde ellers fået en god sæsonstart sammenlignet med de seneste år, imens Liverpool havde vist svaghedstegn, men nu nærmer de to hold sig hinanden i tabellen. Det er dog fortsat Arsenal der fører Premier League foran Manchester City. I den tunge ende af ligaen og dermed i nedrykningsfare findes klubber som traditionsklubber som Leeds United, Everton plus Southampton og Bournemouth.

Også gang i Champions League
I verdens største klubturnering, Champions League, er der gang i ottendelsfinalerne. Blandt andet har engelske Chelsea slået tyske Borussia Dortmund ud og portugiske Benfica har besejret belgiske Club Brügge i overbevisende stil. I den kommende tid venter spændende opgør som spanske Real Madrid mod Liverpool og italienske Napoli mod tyske Eintrakt Frankfurt samt Manchester City mod tyske Leipzig. Champions League er altid super attraktiv, med fantastiske fodboldkampe og så er det sjovt at spille på.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top