The perfect guide to the casino

Jon Dahl laver mega overraskelse

Træner Jon Dahl Tomasson og hans hold, Blackburn, er klar til kvartfinalerne i den mest prestigefyldte engelske pokalturnering, FA Cuppen, efter at have vundet sensationelt på udebane over Premier League-holdet Leicester i femte runde. Bookmakerne levnede ikke Blackburn mange chance for at vinde tirsdagens kamp, men det afholdt ikke Jon Dahls mandskab fra at vinde med 2-1.

Efter godt en halv time sendte den unge midtbanespiller Tyrhys Dolan Blackburn på vinderkurs, da han fra en position lidt uden for feltet sparkede bolden flot ind til 1-0. Han udplacerede danske Daniel Iversen, der har spillet Leicesters FA Cup-kampe i denne sæson.

Fem minutter efter pausen blev det også 2-0 til Blackburn, da ireren Sammie Szmodics tacklede sig igennem Leicester-forsvaret og sendte bolden forbi Iversen.

Leicester, der havde stillet med flere reserver i startopstillingen, forsøgte at komme tilbage i kampen ved at sende flere normale stamspillere på banen, heriblandt Victor Kristiansen efter knap en times spil. Kort efter blev også den nigerianske angriber Kelechi Iheanacho sendt på banen, og han bragte ny spænding ved at reducere til 1-2 midtvejs i og

Leicester var flere gange tæt på at udligne og ramte endda stolpen i tillægstiden, men Blackburn holdt fast i den overraskende sejr.

Også Manchester City er klar til kvartfinalerne efter en udesejr på 3-0 over Bristol City fra den næstbedste række, mens Fulham avancerede ligeledes med en hjemmesejr på 2-0 over Leeds.

Næste runde i FA Cuppen spilles om 14 dage.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top