Niels Frederiksen venter spænding til det sidste

The perfect guide to the casino

Niels Frederiksen venter spænding til det sidste

Hvis Brøndby havde holdt føringen mod OB, havde holdet fra Vesteregnen ligget nummer fem i Superligaen, men fynboerne fik udlignet, så cheftræner Niels Frederiksens tropper må tage til takke med en 10. plads i et grundspil, der er så tæt, at kun tre point adskiller nummer tre og nummer ti.

­- Det er helt sindssygt. Det bliver først afgjort på sidste spilledag i grundspillet, hvem der ender i top 6, siger Niels Frederiksen til Ekstra Bladet.

Han forudser et voldsomt slagsmål blandt de otte mandskaber, der skal kæmpe om de fire pladser i det fornemme selskab.

 

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Læs også: Dom fra fodboldøkonom: Det skal Brøndby bruge pengene på

Frederiksen er optimist forud for de sidste seks kampe i grundspillet,  fordi der har været mange positive momenter på banen, selv om Brøndby endnu ikke har formået at sætte 90 stærke minutter sammen.

Holdet er ubesejret i de seneste ni kampe, men har kun vundet de tre. Seks er endt uafgjort.

– Det er ikke prangende, men jeg synes, pilen peger opad for os. Det kan selvfølgelig blive et problem til sidst, hvis vi fortsætter med at spille uafgjort, siger Brøndby-træneren.

– Man skal også tænke på, at vi har et større efterslæb. Vi havde kun seks point efter syv kampe, så vi har haft noget at indhente, forklarer Frederiksen.

 

Læs også: ‘Lord’ er tilbage: Bliver vært for sit eget tv-program

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

Han mener ikke, at det er godt med det ustabile topniveau, vi lige nu oplever i Superligaen.

– Stor respekt for det gode arbejde, de udfører i Viborg og FC Nordsjælland, men det er altså ikke et sundhedstegn, at de klubber, der investerer mest (FCK; FCM og Brøndby), slider, som det har været tilfældet i efteråret, påpeger Niels Frederiksen.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top