The perfect guide to the casino

Juventus, Milan og Inter pønser på at hente Brøndby-spiller

De italienske giganter Juventus, Milan og Inter overvejer alle at hente 15-årige Mads Beyer i Brøndby. Derfor har de alle inviteret ham på besøg.

Brøndbys talenter har stjålet overskrifter i de seneste mange måneder efter et stort kuld ‘Masterclass’-talenter har brudt igennem lydmuren og gjort det godt på Superliga-mandskabet.

Der er dog fortsat guld i talentfabrikken, for 15-årige Mads Beyer bliver beskrevet som den næste store kanon fra ‘Masterclass’.

Der er dog en sandsynlighed for, at han aldrig kommer til at repræsentere Brøndby på seniorniveau. Allerede nu pønser nogle af verdens største klubber på at hente ham.

Læs også: Fansene enige: Tidligere Brøndby-stjerne skal hjem til sommer

Det drejer sig om Juventus, Milan og Inter.

Brøndbys kommunikationschef Christian Schultz oplyser til Ekstra Bladet, at det 15-årige stortalent er blevet inviteret til Italien for at kigge nærmere på forholdene.

– Mads Beyer er i denne uge – efter aftale med Brøndby IF – rejst til Italien for at se nærmere på forholdene i både Inter, Milan og Juventus. Det er aftalt, han ikke skal træne med, men udelukkende se nærmere på forholdene.

Mads Beyer skiftede til Brøndby fra Lyngby sidste sommer.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: SE BO HENRIKSENS BRØNDBY-FORUDSIGELSE TIL DE KOMMENDE RUNDER!

Læs også: Snydt af dansk avis: Hedlund fejlagtigt meldt ‘på vej væk’

Læs også: Brøndby snyder fans: ‘Forlænger’ med trio

Læs også: Avis: Brøndby-tysker forlænger ikke

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top