The perfect guide to the casino

‘CV’ stikker til købende FC København

Carsten V. Jensen mener, at FC København er såret, og han bider mærke i, at klubben næsten bruger penge som aldrig før.

FC København er i resultatmæssig krise i denne sæson, hvor man missede et europæisk gruppespil, mens man er langt fra toppen af Superligaen – og han tilmed er man røget ud af pokalturneringen.

Trods de manglende indtægter fra Europa samt et verdensomspændende coronaviruspandemi bruger løverne penge som aldrig før.

Klubben har investeret stort i nye spillere, og man har blandt andet hentet Mathias ‘Zanka’ Jørgensen, Peter Ankersen, Mustapha Bundu og Lukas Lerager.

Ydermere har man investeret stort i et nyt trænerteam, mens man har forgyldt Rasmus Falk med en kontrakt til en værdi af 750.000 kroner hver eneste måned.

Læs også: Dame N’Doye flirter med sensationelt FCK-comeback

Voldsomme investeringer, som man også har bidt mærke i hos rivalerne fra Brøndby, hvor Carsten V. Jensen udtaler følgende i et interview med Tipsbladet.

– FC København har været såret, og de har investeret voldsomt i at komme tilbage på fode. Den måde, som FC København har gearet sig på, er vel nærmest ikke set før. Det ser ud som om, at det er all-in på at nå det, som klubben skal, og som den er bygget til, nemlig at spille europæisk, siger Brøndbys fodbolddirektør.

Carsten V. Jensen ser samtidig frem mod søndagens brag mod netop FC København, hvor han mener, at det er to helt forskellige klubber, der mødes.

– Den her kamp har noget særligt over sig. Et såret København, der har investeret voldsomt i at finde fodfæste, og så et Brøndby på vej frem. Det i sig selv skal nok bære godt med brænde til bålet.

Der er kampstart mellem Brøndby og FC København på søndag kl. 16.00.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘Det er først der, det går op for mig – han passer FULDSTÆNDIG perfekt ind i FCK!’

Læs også: To FCK’ere, PL-stjerner og én fra det nuværende hold: Her er Brøndbys drømme-‘talenthold’

Læs også: Rygte: Topklub vil sprænge transferrekorden – Så mange millioner får Brøndby for ‘Jobbe’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top