The perfect guide to the casino

Købt fri: Brøndby punger ud for Michael Lumb

AC Horsens’ sportschef Niels Erik Søndergaard afslører, at Brøndby har haft tegnedrengen fremme for at gøre Michael Lumb til Brøndby-spiller.

Ekstra Bladet kunne i går afsløre, at Brøndby hentede Michael Lumb i AC Horsens, og i den forbindelse spekulerede avisen i, at han kunne komme til klubben som led i en byttehandel med Brøndby-assistenten Martin Retov.

Læs mere om den historie her.

Mandag eftermiddag blev handlen officiel, og Brøndby oplyste ikke, hvorvidt de havde afviget fra deres transferstrategi og betalt for venstrebacken, men AC Horsens er mere åbenmundet omkring det.

Brøndby har nemlig haft tegnedrengen fremme i forbindelse med skiftet. Niels Erik Søndergaard oplyser nemlig, at der er faldet kolde kontanter i kassen i den østjyske klub, der er på vej ned i 1. divisionen.

Læs også: Brøndby-fans klar til at vinke farvel: ‘Han har forhåbentlig spillet sin sidste kamp!’

– Når en topklub i Danmark byder på vores spillere, så stiller vi os sjældent i vejen for det, når vi kan blive enige om de økonomiske betingelser, og han havde et halvt år tilbage af sin kontrakt, så vi skulle sælge ham nu, hvis vi skulle have penge for ham, siger AC Horsens sportschef til klubbens hjemmeside.

Michael Lumb, der nåede 67 kampe for AC Horsens, sætter også ord på exitet fra en af Superligaens bundklubber.

– Jeg har været glad for mine år i AC Horsens, hvor jeg har været med til at præstere rigtig godt, så vi som hold har skabt resultater, men det er ingen hemmelighed, at det har været en lang pendlertur for mig dagligt, og jeg glæder mig til at komme tættere på familien. Jeg har lært nogle fantastiske mennesker at kende i AC Horsens, og selv i de sure tider har det været en fornøjelse at møde ind i klubben og blive mødt af glade ansigter, fortæller Michael Lumb.

Michael Lumbs kontrakt i Brøndby løber frem til årsskiftet.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: SE MICHAEL LUMB SCORE MOD BRØNDBY!

Læs også: Brøndby-boss holder fast i tidligere udtalelse: Kæmpe fejl han ikke blev solgt før

Læs også: Brøndby-spillers prisskilt er styrtdykket på ét år

Læs også: Transfer-bingo for CV: VANVITTIG Jobbe-pris afsløret og interesse fra Bundesligaen, Serie A og Premier League

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top