The perfect guide to the casino

Fortid hos FC København: Jeg kommer til Brøndby for at vinde

26-årige Andrija Pavlovic glæder sig til, at trække Brøndby-trøjen over hovedet.

Tidligere på dagen bekræftede Brøndby IF, at de har hentet Andrija Pavlovic i Rapid Wien. Angriberen har en fortid hos FC København, men han lover at han vil gøre sit bedste i Brøndby-trøjen.

– Jeg har stor respekt for, at det muligvis ikke er min trøje, der vil blive solgt flest af på grund af min tid FC København, men det ændrer ikke på, at jeg kommer til Brøndby IF, fordi jeg vil vinde kampe, og jeg tror på, at jeg kan bidrage, og at jeg kan gøre en forskel for klubben, siger han til klubbens hjemmeside.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Derudover fortæller den 26-årige angriber, at han valgte at skifte til Brøndby på grund af spillestilen.

– Jeg brænder for at komme ud og spille fodbold igen, og jeg kan godt lide den sportslige retning, der er sat i Brøndby IF med offensiv fodbold og pres på modstanderen, siger han til klubbens hjemmeside og tilføjer:

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

– Jeg har udviklet mig som fodboldspiller og menneske, siden jeg sidst spillede i Superligaen, og i en trup med mange talenter er jeg overbevist om, at jeg er en af de ældre, som skal vise vejen, og det ansvar glæder jeg mig til, uddyber han.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Pavlovic glæder sig til at spille i gul og blå: ‘Jeg kan godt lide den sportslige retning her’.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top