The perfect guide to the casino

Fodboldboss bekymret efter pokal-skandale: Sådan her får vi ALDRIG folk tilbage på stadion

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Fodboldklubberne vil gerne have så mange tilskuere som muligt, men det bliver svært efter det, der skete i pokalfinalen med ballade og anholdelser.

Stille og roligt har politikerne åbnet for flere tilskuere, og drømmen hos fodboldlederne er, at der allerede fra næste sæson kan komme fuldt hus til kampene.

Men den drøm har fået sig et skud for boven efter pokalfinalen mellem AaB og Sønderjyske (2-0), hvor en flok AaB-fans ikke kunne finde ud af at blive siddende og holde afstand, sådan corona-reglerne foreskriver. Til sidst blev disse fans bortvist fra stadion og sat i futtog udenfor (Du kan se en video med, hvad der skete øverst på denne side).

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Den opførsel bekymrer direktøren i Divisionsforeningen, Claus Thomsen, der appellerer til fornuftig opførsel fra tilskuernes side, for ellers bliver det meget svært at få overbevist politikerne om det fornuftige i at lukke flere tilskuere ind.

– Kernen i den opførsel er, at man i al væsentlighed skal sidde ned med en meters afstand til sidemanden. Og så skal man overholde de retningslinjer, der kommer fra kontrollører på stadion, siger Claus Thomsen til Ekstra Bladet.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Vi vil gerne have den gamle stemning tilbage på stadion, men det får vi ikke. Indtil vi kommer tilbage på fuld kapacitet skal vi lære at se fodbold på en anden måde, som givetvis kan virke kedeligere, men jeg synes jo, der var en fantastisk stemning til finalen med det publikum, der var, siger Claus Thomsen og tilføjer:

– Det her var kamp nummer fire med flere tilskuere, og det var første gang, at vi havde et tilfælde, der ikke var acceptabelt., og jeg synes, det blev håndteret, som det skulle. Vi skal lære af det, så vi kan sikre at det ikke sker igen.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top