Manchester United-stjerne: Jeg græd da jeg hørte nyheden

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Portugisiske Bruno Fernandes fortæller om skiftet til den engelske storklub.

Denne vinter skiftede portugisiske Bruno Fernandes til Manchester United fra Sporting CP, og nu fortæller han om følelserne forud skiftet.

Han brød nemlig ud i gråd, da han fik muligheden for at skifte til den engelske storklub, som han næsten på egen hånd har løftet et niveau op.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Jeg vil sige sandheden – jeg var bange. Det var en drøm, men det var en stor drøm, siger Bruno Fernandes i en Instagram Live.

– For mig er det højdepunktet i min karriere at spille i England for Manchester United. At spille i Premier League for et af de bedste hold i verden.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Jeg fik opkaldet og fik at vide: ‘Bruno, du har chancen for at skifte til Manchester.’ Jeg ringede til min kone, min bror, min søster og min mor, og så begyndte jeg at græde. Men jeg græd af glæde. Jeg havde kæmpet hele mit liv for denne topklub. Chancen var der, og jeg skulle gribe den med begge hænder og følge min drøm, siger Bruno Fernandes.

Indtil videre er det blevet til ni kampe i Manchester United-trøjen for Bruno Fernandes, hvor han har scoret tre mål og leveret fire oplæg.

VIDEO: Det engelske Fodbold Forbund (FA) vil ikke nødvendigvis straffe spillerne i Premier League med hverken kort eller bøder for antiracistiske budskaber på banen, det meddeler FA på sin officielle hjemmeside. Dette kan du se mere til i videoen øverst oppe på siden.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top