The perfect guide to the casino

Superligaen tættere på comeback efter møde: Nu venter vi kun på Mette

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Superligaen kan genåbne i slutningen af maj, medmindre myndighederne siger nej.

Efter et møde fredag mellem kulturminister Joy Mogensen (S) og Dansk Boldspil-Union (DBU), Divisionsforeningen, Spillerforeningen og Danmarks Idrætsforbund (DIF) er parterne i princippet enige om at genåbne for fodbold i slutningen af maj.

Men helt sikkert er det ikke, da sundhedsmyndighederne skal godkende planerne.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

De nuværende regler for Danmark gælder til 10. maj, og om de skal køre videre efter den dato, vil statsminister Mette Fredreikesn (S) meddele i næste uge. Efter de nuværende regler må der ikke spilles fodbold, da det er en kontaktsport, og dermed er der en vis risiko for overførsel af coronavirus.

DBU har nu udarbejdet særlige corona-regler med retningslinjer for antallet af spillere på et område, afspritning af materiale og andre forholdsregler.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– DBU har siden midten af marts haft en klar strategi om at følge myndighedernes anvisninger om nedlukning for at undgå smittespredning. Den strategi holder vi fast i. Vi har været ansvarlige, opført os ordentligt og vist samfundssind. Det skal vi fortsat gøre, når vi arbejder for at få genåbnet dansk fodbold på en god og ansvarlig måde, siger DBUs formand, Jesper Møller, til unionens hjemmeside.

Der mangler i skrivende stund to runder af grundspillet i slutspillet samt ti runder i slutspillet.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top