The perfect guide to the casino

Serie A-klub truer: Vi melder afbud til resten af kampene

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Ejeren af Serie A-klubben Brescia kalder det galskab at spille sæsonen færdig, og han truer med at melde afbud til resten af kampene.

Coronavirus har lagt fodbold-Europa ned – således også Serie A i Italien, som er det land, der er hårdest ramt af udbruddet, der har taget livet af tusindvis af indbyggere.

Ikke desto mindre diskuterer italienerne, hvordan fodboldsæsonen skal komme i gang igen. Og en af ideerne er at spille resten af sæsonen for lukkede døre – dvs. uden tilskuere.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Men det vil ejeren af bundholdet i Serie A, Brescia, ikke være med til.

– Det giver slet ikke mening. Denne sæson er færdig. Der er også sundheden og sikkerheden for spillerne at tænke på, siger Brescia-ejer Massimo Cellino til italienske Gazzetta dello Sport. Det skriver Daily Mail.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Det er galskab at sende spillerne på banen igen. Hvis de beslutter det, så foretrækker jeg at melde afbud til resten af kampene og tabe dem 0-3 på skrivebordet – af respekt for indbyggerne i Brescia og de familier, der har mistet deres kære, siger Massimo Cellino, der i parentes bemærket har en fortid som ejer af den engelske klub Leeds.

Han giver også det europæiske fodboldforbund (UEFA) et fur med på vejen.

– UEFA er både arrogante og uansvarlige. De har tidligere sagt, at sæsonen slutter 30. juni, hvor der også er mange spillere, hvis kontrakter løber ud. UEFA tænker kun på økonomi og deres egne turneringer. Hvis UEFA ville gøre noget nyttigt, kunne de bruge nogle af deres milliarder på at sende udstyr til de italienske hospitaler, for det mangler vi, siger Massimo Cellino.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top