The perfect guide to the casino

AGF-direktør om nødløsning for Superligaen: Det er nok det bedste af det værste

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


At spille turneringen færdig som en slags VM-turnering kan ende med at blive en mulighed, mener AGFs adm. direktør, Jaoob Nielsen.

I England taler de om at indlogere spillerne på hoteller og spille et antal kampe om dagen for lukkede døre for på den måde at blive færdig med Premier League.

Og en lignende model kan ende med at blive afviklingsformen for resten af Superliga-sæsonen – altså at indlogere de forskellige hold og så spille turneringen færdig for lukkede døre med et antal kampe hver dag på samme stadion.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Det kan ende med at blive det bedste af det værste, siger Jacob Nielsen til Viasat Sport Live. Det skriver Tipsbladets hjemmeside.

– Det vigtigste er, at vi får gjort turneringen færdig, siger AGFs adm. direktør og tilføjer:

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Vi vil helst afvikle med tilskuere, men vi skal også passe på, at vi ikke ødelægger næste sæson. Hvis det er det sidst mulige scenario, så vil alle også acceptere det.

Det er udbruddet af coronavirus, der har gjort afviklingen af fodboldturneringerne svær. Når det alligevel er vigtigt at få afviklet turneringerne, hænger det sammen med, at næste sæson afhænger af resultaterne af denne sæson, ligesom tv-selskaberne presser på for at få afviklet turneringerne og truer med ikke at ville betale, fordi klubberne ikke kan levere varen: Fodboldkampe.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top