The perfect guide to the casino

Historisk: Ingen danske landskampe i 2020?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Det kan ende med, at Danmark slet ingen landskampe får i 2020.

Det europæiske fodboldforbund (UEFA) er ved at planlægge sæsonen 2020/21, og det kan få den konsekvens, at det danske landshold ikke kommer i aktion førend foråret 2021.

Ifølge football-italia.net må UEFA regne med, at de nationale ligaer i denne sæson først bliver færdige i august på grund af udbruddet af coronavirus.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Det betyder, at programmet for 2002/21 bliver presset sammen. Og en måde at løse det problem på, kunne være at spille med færre landsholdspauser i efteråret 2020.

Her skulle den kommende Nations League have været spillet, men den må nok under alle omstændigheder afblæses, fordi det ikke er muligt at spille finalerne i Liga A i sommeren 2021. Her skal der i stedet spilles den EM-slutrunde, som er blevet udsat.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Men inden det kommer så vidt, skal der afvikles hængepartiet i den igangværende Nations League, som er play-off kampe om kvalifikation til EM-slutrunden. Dette drejer sig om to spilledatoer – altså en enkelt landskampspause.

Danmark er som bekendt kvalificeret til EM, og derfor er det ikke nødvendigt, at Danmark spiller landskampe i denne periode.

I forvejen er alle venskabskampe i foråret 2020 aflyst, så på denne måde kan Danmarks næste kamp ende med at blive de første kappe i kvalifikationen til næste VM-slutrunde. De kvalfiiatkions-kampe skal begynde i foråret 2021.

Det vil i givet fald være historisk. Siden landsholdet spillede sin første landskamp i 1909, er det aldrig sket, at landsholdet slet ikke afviklede nogle kampe i et helt kalenderår.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top