The perfect guide to the casino

Xavis stenhårde krav til Barcelona: Jeg skal styre det hele

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Xavi sagde nej til at blive træner i FC Barcelona, fordi han ikke kunne få den indflydelse på køb og salg af spillere, som han forlangte.

Det er velkendt, at FC Barcelonas nuværende træner, Quique Sétien, ikke var klubbens førstevalg, da de i sidste måned besluttede at fyre Ernesto Valverde.

Mens FC Barcelonas hold spillede spansk Supercup i Saudi-Arabien, tog sportsdirektør Eric Abidal og administrerende direktør, Oscar Grau, til Qatar, hvor de holdt møder med klubbens tidligere storspiller, Xavi, der er træner i klubben Al-Sadd.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

Xavi havde ifølge spanske SPORT to indvendinger mod at overtage posten fra Ernesto Valverde i sidste måned.

For det første ville Xavi helst vente til sommer i stedet for at overtage holdet midt i sæsonen. For det andet forlangte han at få langt større indflydelse på køb og salg af spillere, end Quique Sétien er endt med at få, og som Ernesto Valverde havde.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

I Real Madrid brugte Zinédine Zidane samme taktik, da han sidste forår blev genansat som træner. Hans ord vejer i dag så tungt, at han snarere end træner er manager for holdet, sådan som man kender det i England.

Xavis krav ville i praksis betyde, at Eric Abidals job som sportsdirektør ville blive overflødigt. På den baggrund kunne FC Barcelona og Xavi ikke blive enige, og konsekvensen blev altså, at klubben i stedet ansatte QUique Sétien.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top