The perfect guide to the casino

Liverpool-mesterskab med seks års forsinkelse? – Det ændrer intet for mig!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Brendan Rodgers forventer ikke at få en guldmedalje seks år efter, at Liverpool blev nummer to, selvom Manchester City eventuelt skulle få frataget mesterskabet i 2014.

Manchester City er som bekendt blevet smidt ud af Champions League i de næste to år, og klubben risikerer også at få frataget mesterskabet i 2014. Det risikerer Manchester City, fordi Premier League vil iværksætte deres egen undersøgelse af påståede uregelmæssigheder fra 2012-16.

Men det ændrer intet for manden, der dengang stod i spidsen for Liverpool, der sluttede som nummer to i 2014.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

– Vi kæmpede hårdt mod et fantastisk hold fra Manchester City, og vi var bare ikke helt gode nok, siger den daværende manager, Brendan Rodgers, ifølge lokalavisen Liverpool Echo.

Han blev siden fyret og er i dag manager i Leicester, der aktuelt ligger nummer tre i Premier League.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

– Det ændrer ikke noget for mig. Det er et overstået kapitel, og iøvrigt tror jeg ikke, at vi får en guldmedalje på efterbevilling. Juventus har også fået frataget et mesterskab, men nummer to fik ikke guldmedaljer, siger Brendan Rodgers.

Han henviser i den forbindelse til 2004/05-sæsonen, hvor Juventus fik frataget deres italienske mesterskab sæsonen efter, fordi det kom frem, at de havde bestukket dommere. Klubben blev også degraderet til Serie B.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top