The perfect guide to the casino

Jon Dahl Tomassons Malmö tabte: DETTE ærgrer mig

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Malmö FF-træner Jon Dahl Tomasson var tilfreds, selvom holdet tabte 1-2 i Europa League til VfL Wolfsburg.

Det spinkle nederlag betyder, at Malmö FF bestemt har mulighed for at gå videre samlet, da 1-0 vil række til en plads i ottendedelsfinalerne på grund af reglen om udebanemål.

– Vi viste, at holdet har europæisk niveau, sagde Jon Dahl Tomasson efter nederlaget i Wolfsburg,

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

Lejesvenden Isaac Kiese-Thelin bragte Malmö FF foran på straffespark efter to minutters spil af anden halvleg. Men den kroatiske fløj Josip Brekalo udlignede to minutter senere, og tyskerne endte med at vinde kampen takket være et selvmål af samme Isaac Kiese-Thelin.

– Det var ærgerligt, at Wolfsburg udlignede næsten med det samme. Men jeg havde på forhånd sagt til spillerne, at det var vigtigt, at vi holdt os inde i opgøret inden returkampen. Og det gjorde vi jo, sagde Jon Dahl Tomasson.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

Den tidligere danske landsholdsangriber og assisterende landstræner overtog Malmö FF i vinterpausen, efter at tyske Uwe Rösler ikke fik forlænget sin kontrakt. Indtil kampen mod VfL Wolfsburg har Malmö FF udelukkende spillet træningskampe og kampe i den svenske pokalturnering.

– Jeg er nogenlunde tilfreds med resultatet, og jeg er godt tilfreds med spillernes indsats. De fulgte gameplanen, og det var, hvad jeg forventede af dem, sagde Jon Dahl Tomasson.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top