Nyt stormvejr er på vej: Fem Premier League-kampe er i farezonen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Fem kampe i Premier League er i fare for at blive aflyst på grund af et nyt stormvejr, der er på vej ind over de britiske øer.

I sidste weekend blev kampen mellem Manchester City og West Ham aflyst, og i den kommende weekend truer flere aflysninger i Premier League.

Wolverhampton møder fredag Leicester, mens lørdagens kampe hedder Southampton-Burnley og Norwich-Liverpool. Søndag tager Aston Villa imod Tottenham, mens Newcastle tager til London for at spille mod Arsenal.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

Alle disse kampe risikerer at blive aflyst, mens det skulle være muligt at gennemføre Chelseas kamp mod Manchester United om mandagen, hvor stormen ifølge de britiske meteorologer skulle være aftaget i styrke.

Varslet lyder på stærke vinde, regn og hagl i England, mens der kan ventes sne i Skotland.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

Klubberne afgør i samråd med dommerne, om det er forsvarligt at spille kampene. Manchester City og West Ham besluttede at aflyse deres kamp af hensyn til fansenes sikkerhed, når de skulle til og fra stadion. Den spilles i stedet onsdag i næste uge.

– Dommerne skal afveje to hensyn i deres skøn. De skal se på aktørernes sikkerhed og på, om banen overhovedet er brugbar til at spille fodbold på, siger den administrerende direktør i Professional Game Match Officials Limited, Mike Riley, som selv er tidligere topdommerne.

OVERSIGT

Scroll to Top