The perfect guide to the casino

Guardiola under stenhårdt pres: Vind over Real Madrid – eller forsvind!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Manchester Citys manager, Josep Guardiola, er under pres inden Champions League-opgørene mod Real Madrid. Ryger de engelske mestre ud, ryger hans job.

Manchester City vandt i sidste sæson både det engelske mesterskab og begge de engelske pokalturneringer. Men Champions League kiksede igen. Og derfor satser klubben alt på at vinde turneringen i denne sæson.

Men svært bliver det. Og allerede i ottendedelsfonalerne venter Real Madrid, der fører den spanske liga.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

– Hvis vi ikke vinder, kommer formanden og sportsdirektøren og banker på og siger: ‘Det er ikke godt nok’. Vi vil have Champions League, så du er fyret, siger Josep Guardiola til Football Daily. Det skriver Daily Mirror.

– Men jeg accepterer, at sådan er betingelserne. Jeg vil også gerne vinde Champions League, og jeg glæder mig til kampene og til at se, hvad jeg og vi kan gøre, siger Josep Guardiola, der førte FC Barcelona til Champions League-triumfer i 2009 og i 2011.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

– Og processen op til sådan en kamp er det bedste, jeg ved. Når jeg skal forberede mig og prøve at forestille, hvad vi kan gøre, siger Manchester City-manageren.

Klubben har aldrig været i finalen i Champions League. Det bedste resultat er en semifinale. I sidste sæson tabte klubben på reglen om udebanemål i kvartfinalen til de senere finalister fra Tottenham.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top