The perfect guide to the casino

Søndagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Her har du søndagens rygtebørs

Zinédine Zidane er stadig besat af tanken om at hyre Paul Pogba i Manchester United, men træneren har nu fået at vide af Real Madrid-ledelsen, at han skal glemme ham. Den franske midtbanespiller er for dyr i forhold til sin kvalitet, og han vil hæmme udviklingen af Federico Valverde. Den 21-årige midtbanespiller fra Uruguay har fået sit store gennembrud i den spanske liga i år, og klubbens ledelse vil satse på ham. Spanske AS har mere om den sag.

Ifølge spanske El Mundo Deportivo vil FC Barcelona have Liverpool-manager Jürgen Klopp til at overtage jobbet som træner for FC Barcelona til næste sæson i stedet for Ernesto Valverde. Det er en almindelig antagelse, at FC Barcelona skal vinde Champions League i denne sæson, hvis han vil beholde jobbet. Klubben har vundet det spanske mesterskab i de sidste to sæsoner, men endnu et mesterskab vil ikke være nok.

Samme FC Barcelona skal være ivrige efter at tegne kontrakt med Chelseas midtbane-es, Willian, allerede i januar måned. Sportsmole skriver med spanske El Desmarque som kilde, at de spanske mestre har mistet tålmodjgheden med franskmanden Ousmane Dembélé, der er for meget skadet, og som også præsterer for ujævnt. Det er dog også en mulighed, at de to parter laver en kontrakt i næste måned, og at brasilianeren først skifter til sommer.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Manchester United vil gerne have fat i Jack Grealish fra Aston Villa, men ‘De Røde Djævle’ er parate til at vente til sommerferien med at købe den nu 24-årige engelske midtbanespiller. Håbet er ifølge sportsmole, at The Villains i mellemtiden er rykket ned, og at han derfor bliver billigere til salg.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Granit Xhaka er tæt på at skfite fra Arsenal til Hertha Berlin. London-klubben vil ifølge Sky Sprots Italy have 40 millioner euro (300 millioner kr.) for den schweiziske midtbanespiller, men tyskerne vil kun give 35 millioner euro. Den prisforskel er ikke større, end at en handel må siges at være tæt på.

Italienske Roma kan ifølge franske le10sport.fr tænkes at ville overtage Mariano Diaz, der efterhånden kun spiller sporadisk for Real Madrid. Den 26-årige angriber spiller landsholds-fodbold for Den dominikanske Republik, fordi hans mor kommer derfra. Han har spillet 13 kampe for Real Madrid siden sommeren 2018, hvor han kom tilbage efter et år i franske Lyon.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top