The perfect guide to the casino

Real Madrid-stjerne indrømmer: Jeg er meget nervøs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Vinicius Junior åbner nu op omkring den store nervøsitet, som han spiller med i hver eneste kampe.

For halvandet år siden skiftede Vinicius Junior brasilianske Flamengo ud med Real Madrid, og han lever stadigvæk med det store pres, som der medfølger når man spiller i Real Madrid.

Den 19-årige brasilianer var ellers advaret af sin landsmand Marcelo, men han døjer med frygten for ikke at være god nok.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

– Marcelo havde advaret mig. I Madrid er du Pele en dag, og en anden dag er du ingen ting. Jeg ser rolig ud, men jeg er meget nervøs indeni.

– I min debut for Flamengo var jeg skræmt til døde. Jeg turde ikke røre bolden, siger Vinicius Junior til Placar ifølge Marca.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

I denne sæson er det blevet til 15 kampe for Vinicius Junior i Real Madrid-trøjen, hvor at den unge brasilianer har scoret to mål og leveret ét oplæg. Han kostede Real Madrid omkring 45 millioner euro, da de hentede ham i sommeren 2018. I sidste sæson blev det til 7 mål og 13 oplæg i 36 kampe i alle turneringer.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top