The perfect guide to the casino

Jürgen Klopp har stor respekt for Ancelotti: Han er én af de klogeste

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Jürgen Klopp har stor respekt for Carlo Ancelotti, som bekendt har taget over i Everton.

Jürgen Klopp og Carlo Ancelotti har stået overfor hinanden ved flere lejligheder de seneste par sæsoner, og nu hvor at den italienske stjernemanager er blevet ansat i Everton ser de formentlig endnu mere til hinanden.

Liverpool og Everton brager således sammen i FA Cuppen i morgen aften, og i den anledning har Jürgen Klopp storrost Carlo Ancelotti.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

– Carlo Ancelotti er en af de klogeste mennesker, jeg nogensinde har mødt, og han ville ikke tage jobbet, hvis han ikke havde en god trup og var overbevist om, at Everton-truppen er god, siger Klopp ifølge Sky Sports.

– Everton har en virkelig, virkelig god trup. De har lavet mange investeringer på transfermarkedet i de seneste år. Af en eller anden årsag har det ikke virket for dem, men kombinationen af en god manager og en god trup kan hjælpe i fodbold.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

– Carlo kan løfte en gruppe med det samme, han træder ind i et rum, siger Jürgen Klopp.

Liverpool og Jürgen Klopp tager hjemme på Anfield i morgen aften imod Everton og Carlo Ancelotti, hvilket betyder at de to stjernemanagers skal stå overfor hinanden endnu engang.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top