The perfect guide to the casino

Chelsea-profil forlanger mere af sine holdkammerater: Alle skal tage mere ansvar

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Jorginho kræver at alle i Chelsea tager mere ansvar, så de kan beholde deres plads i top fire.

Chelsea har haft en yderst blandet efterårssæson, hvor at flere dumme point på hjemmebane har kostet dem i tabellen. Nu er midtbaneprofilen Jorginho ude i et stort interview, hvor at han mener at alle skal tage mere ansvar.

Han vil således ikke skyde skylden over på de unge spillere, da de erfarne spillere også svigter ifølge ham.

– Når der tales om Chelsea, tales der meget om, at der bruges mange unge spillere, men vi er midt i en sæson, og alle skal tage ansvar. Det gælder ikke kun de ældre spillere, siger Jorginho ifølge goal.com.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

– De unge spillere skal selvfølgelig hjælpes, men ungdom er ingen undskyldning. Man skal være klar til kampene og klar til at fighte. Den er ikke længere, når man spiller i Premier League og for Chelsea.

– Det var meget vigtigt for os at slå Arsenal. Det er ikke nemt at vinde ude, slet ikke i lokalopgør, og det gav en vild følelse, men nu skal vi ændre vores indstilling og til at vinde på hjemmebane også, for der har vi smidt for mange point.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

– Når man går på banen og ikke er ordentlig klar til at fighte, kan det være svært at ændre på undervejs. Vi fik ændret det mod Arsenal, men andre gange går det ikke, så vi skal være bedre forberedt.

I denne sæson har Chelsea noget overrasket haft det svært hjemme på Stamford Bridge, mens at de er ligaens næstbedste hold på udebane.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top