Referat: Træværket to fra i intens deler der sendte OB og AaB i top

Både OB og AaB ramte træværket i aftenens kamp, der endte 0-0 i et intenst opgør, der sendte begge hold i top 6.

OB tog denne aften imod AaB i en kamp, hvor det hold lå på hver sin side af top 6-stregen, hvorfor en sejr ville give et skub frem i tabellen for begge mandskaber.

Begge mandskaber forsøgte sig med det boldbesiddende spil, hvor det dog var OB, der kom bedst fra land pga. deres også direkte spil.

Efter bare syv minutter var OB tæt på at komme i front, da Mathias Greve slog et indlæg til bagerste del af feltet, hvor Ryan Johnsen Laursen kom til en afslutning, der dog blev blokeret til hjørnespark.

OB var gode til at presse højt og erobre bolden på AaB’s banehalvdel, mens gæsterne ikke formåede at skabe det helt store i 1. halvleg.

Kort før pausen var Janus Drachmann tæt på at lave sit livs må, da han udenfor feltet opsnappede en løs bold, hvorefter han med et kort aftræk smadrede bolde på overliggeren.

Dybt inde i 1. halvlegs overtid var AaB tæt på at bringe sig i front, da Lucas Andersen spillede Frederik Børsting fri i feltet, men hans afslutning to stolpen og derfor sluttede 1. halvleg 0-0.

Efter pausen kom AaB bedre med i kampen, hvor de fik truet OB’s mål langt mere end i 1. halvleg.

Fælles for de to hold var, at de havde svært ved at spille sig igennem til de store chancer i en kamp, hvor kvaliteten i spillet også manglede.

De to hold kunne fortsat ikke skabe de helt store chancer i en kamp, der blot blev endnu mere fysisk præget med mange nærkampe og gule kort.

10 minutter før tid erobrede Lucas Andersen bolden på fynboernes banehalvdel og fik vendt sig mod mål og afsluttet, men Oliver Christensen reddede dog fint.

OB skal i sæsonens sidste kamp op mod FC København i Telia Parken, mens AaB tager imod FC Nordsjælland i Aalborg.