The perfect guide to the casino

Rødt kort trukket tilbage, kæmpe VAR-drama og tre mål på fire minutter: Real Madrid og PSG delte på Bernabéu

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FCK-forsvarer flirter med exit: Det ville være rigtig fedt!


For to måneder siden mødte Real Madrid og PSG hinanden i Paris, og her smadrede PSG et helt tandløst Real Madrid-hold med 3-0. Derfor var Real Madrid hævntørstige efter revanche, og alt tydede også på, at dette skete, lige indtil de smed det hele væk.

PSG startede uden Neymar, imens Zinedine Zidane overraskede og startede med både Marcelo og Isco. Det var hjemmeholdet, som skulle komme bedst fra start, da Toni Kroos havde et fint forsøg på kanten af feltet, der dog ikke var kvalificeret nok. Men blot to minutter efter det forsøg, skulle Real Madrid bringe sig i front.

Læs også: Glem Mbappé og Neymar: Real Madrid vil brænde 2,1 milliarder kroner af på denne superstjerne

Det startede med, at Eden Hazard tog nogle fikse driblinger og sendte en aflevering over til højresiden. Her smed Carvajal en smuk aflevering ind til Isco, der dog ramte stolpen, men her stod Karim Benzema klar på riposten, og kunne forholdsvis let score til 1-0. Lige inden pausen, skulle VAR så komme i fokus. Mauro Icardi bliver spillet fri og dribler forbi Thibaut Courtois i målet, der ender med at nedlægge Icardi, og derfor dømte dommer Artur Soares et straffespark til PSG.

Courtois fik vist det røde kort, men efter en langsom gengivelse med VAR, dømte dommeren frispark til Real Madrid 10 sekunder før situationen med Courtois og Icardi, og dermed intet rødt kort, intet straffespark og i stedet 1-0 ved pausen.

Real Madrid kom bedst ud til 2. halvleg, men vi skulle helt frem til det 79. minut, før næste scoring kom. Bolden ender ude hos Marcelo, der sender et præcist indlæg lige i panden på Benzema, som blot skal sende panden på, for at heade bolden i kassen.

Så lignede det, at Real Madrid havde sejren i hus, men de skulle dumme sig på bare fire minutter. Bolden var nærmest lige blevet givet op, før Thomas Meunier har den på kanten af feltet. Her smider han et ufarligt indlæg ind i boksen, men en kæmpe kommunikationsfejl mellem Varane og Courtois gør, at Kylian Mbappe kan sende bolden i kassen på helt frit mål.

Læs også: WHAT! José Mourinho på rov i Manchester United – Vil kapre denne spiller til januar

Og i 83. minut, var det endnu en gang et indlæg fra PSG, der voldte Real Madrid problemer. Et skud fra Julian Draxler bliver blokeret, men her stod Pablo Sarabia klar på returen og bankede kuglen op i hjørnet til 2-2. Dybt inde i kampens overtid, fik Real Madrid et frispark på kanten af feltet, som Gareth Bale fik til opgave at sparke. Det var blot centimeter fra at gå ind, da Bale banker den knaldhårdt på stolpen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top