The perfect guide to the casino

Finland klar til deres første slutrunde nogensinde efter sejr: Sådan endte de tre tidlige EM-Kval kampe

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Der var lagt op til den helt store fest, da Finland i aften tog imod miniputnationen Liechtenstein. Her kunne finnerne med en sejr, sikre sig deres første kvalifikation til en slutrunde nogensinde.

Der var god stemning, da Liechtenstein kom på besøg, og det var der god grund til. Finland var nemlig kæmpe favoritter, og det viste de også hurtigt i kampen. Efter et kæmpe pres fra hjemmeholdet, skulle der ikke gå mere end 21 minutter, før Jasse Tuominen bragte Finland foran. Den føring holdt til pausen, og i 2. halvleg var der så Pukki-power endnu en gang. Med to mål sikrede han nemlig en 3-0 sejr, og dermed er Finland klar til deres første slutrunde nogensinde.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Det viste sig dog, at Finland ikke en gang skulle bruge en sejr for at gå videre, da Armenien tabte til Grækenland på hjemmebane. Armenien skulle nemlig vinde begge deres kampe, samtidig med, at Finland ikke måtte få mere end et point i deres to kampe. Grækenland dominerede dog Armenien på udebane, og på et mål af Dimitrios Limnios i 1. halvleg, sikrede Grækenland sig en 0-1 sejr.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Norge kunne med en sejr over Færøerne på hjemmebane, stadig holde håb i kampen om kvalifikation til EM. Som ventet blev det også til en stor domination af Norge, og efter blot otte minutter, var Norge allerede foran med 2-0 på mål af Tore Reginiussen og AaB-profilen Iver Fossum.

I 2. halvleg scorede den tidligere FC Midtjylland-stjerne Alexander Sørloth, to mål på tre minutter, og sikrede Norge en 4-0 sejr. Norge mangler en kamp mod gruppens svageste modstander, Malta, og har et point mindre end Sverige og er a point med Rumænien. Netop Rumænien og Sverige møder hinanden senere.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top