The perfect guide to the casino

Randers FC stjæler sejren i overtiden og er videre i pokalturneringen

Foto: Ritzau Scanpix


Det lignede længe, at endnu et Superliga hold skulle ende ud i en omgang forlænget spilletid.

FC Roskilde og Randers FC tørnede sammen i Roskilde, i en tid, hvor der hersker kaos i FC Roskilde. Her er klubben nemlig en del af en meget slem matchfixing sag, og derfor ville en sejr i dagens pokalopgør, være en god måde at få fodbolden i fokus.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Det startede da også godt for Roskilde, som efter et kvarters spil, fik tildelt et straffespark. Den nappede Randers FCs keeper, Jonas Dakir dog, og i stedet var det Randers FC der kom først på tavlen. Det var blot få minutter efter Roskildes brændte straffespark, at Saba Lobjanidze kunne score direkte fra et hjørnespark og dermed var Randers foran ved pausen.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Randers FC havde flere gode muligheder for at score til 0-2, men det var istedet FC Roskilde som skulle komme først på tavlen i 2. halvleg. Her scorede Younes Bakiz med godt 20 minutter tilbage af kampen, og dermed lurede en omgang forlænget spilletid endnu en gang. Det formåede Emil Riis dog at ændre på, da han overtiden sikrede Randers FC sejren, og dermed slår Randers altså FC Roskilde ud på udebane.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top