The perfect guide to the casino

God humor eller for meget? FC Midtjylland bliver slagtet for EN speciel kommentar på Twitter

Foto: Ritzau Scanpix


Fremad Amager og FC Midtjylland møder hinanden endnu en gang i pokalturneringen, ligesom de gjorde i 2016.

Her har 1. halvleg været en forholdsvis lige kamp, med chancer til begge hold, men da de to hold mødte hinanden tilbage i 2016, blev det til en 1-3 sejr til FC Midtjylland. Fremad Amager fik dog revanche i 2. halvleg, da de med kampens eneste mål, vandt aftenens kampen med 1-0. Tilbage i 2016 var det dog ikke kampen, som stjal opmærksomheden efterfølgende. FC Midtjyllands omklædningsrum var nemlig blevet plyndret imens de spillede, og derfor mistede flere af Superliga-stjernerne værdifulde genstande, imens fodbolden var igang.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Netop dette emne er umuligt at komme uden om, når de to mandskaber så tørner sammen igen på samme stadion, hvor FCM fik stjålet deres værdier for tre år siden. Det har FC Midtjyllands LIVE Twitter-profil også været ude og kommentere på i jokende stil, men det er langt fra en joke, som falder i alles smag.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Se reaktionerne herunder, hvor flere mener, at FC Midtjylland går over stregen, imens andre joker med. FC Midtjylland er dog hurtige med et svar om, at de blot leger med på legen, som Fremad Amager startede med tidligere på dagen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top