The perfect guide to the casino

AGF sikrede sejren i forlænget spilletid mod 2. divisionsholdet VSK Aarhus

Foto: Ritzau Scanpix


Det blev endnu en gang tættere end forventet, da de to aarhusianske klubber, VSK Aarhus og AGF mødte hinanden.

Her startede AGF klart bedst ud, og dominerede store dele af 1. halvleg. Problemet var bare, at AGF ligesom et par andre Superligaklubber igår, ikke kunne få bolden i nettet, og i stedet var det derfor 2. divisionsklubben, som bragte sig foran. Jakob Rittig scorede med små 10 minutter tilbage af 1. halvleg på en kontra, og dermed kunne VSK Aarhus gå til pause, med en overraskende 1-0 føring.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Selvom AGF kom ud til 2. halvleg, og endnu en gang dominerede, så var der stadig problemer, med at få puttet bolden i kassen. VSK Aarhus havde også sine forsøg, men det blev altså AGF, som fik reduceret, da Gift Links kunne sende bolden sikkert i kassen til 1-1 med 15 minutter tilbage.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Der blev ikke scoret mere i de 90 minutter, selvom VSK Aarhus havde et godt forsøg i tillægstiden, og derfor skulle vi endnu en gang i forlænget spilletid. Her var det AGF, som hurtigt bragte sig foran efter et hjørnespark, på et mål af Alexander Munksgaard. Hjemmeholdet fik sit forsøg for at reducere, men få minutter før slutfløjt, kunne indskiftet Patrick Mortensen sikre AGF sejren, efter en returbold, hvor VSK-keeperen ikke så godt ud.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top