The perfect guide to the casino

Ajax har ikke glemt deres danskere: Fornem pris bliver opkaldt efter dansk Ajax-legende

Foto: Ritzau Scanpix



I Ajax har de været rigtig glade for danskere i mange år, men for første gang i lang tid, er der ingen danskere at finde på Ajax førstehold.

Victor Jensen, det tidligere FC København-talent, er den tætteste vi kommer, på en dansker på Ajax’ førstehold. Denne sommer forlod Rasmus Nissen, Lasse Schöne og Kasper Dolberg Ajax, og det var altså de tre salg, der gjorde, at Ajax på meget kort tid blev danskerfri.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Selvom Ajax er danskerfri, har de altså ikke glemt de danske spillere i klubben. En af de danskere, som godt kan tiltales som en dansk Ajax-legende, er Lasse Schöne, som spillede hele 286 kampe for klubben. Det er heller ikke blevet glemt i Ajax, og det beviser de nu. Prisen for månedens mål i Ajax er nemlig blevet opkaldt til ‘Lasse Schöne Trophy’ efter Lasse Schöne.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Lasse Schöne har igennem sin tid i Ajax også scoret nogle vidunderlige mål, og udover at have vundet adskillelige priser for månedens mål, vandt han også årets mål i klubben i både 2017 og 2019. Til Ajax’ hjemmeside har Lasse Schöne udtalt sig om den meget flotte hyldest.

– Jeg er meget beæret over, at vinderen af månedens mål fra nu af vil modtage Lasse Schöne Trophy. Det er en meget flot anerkendelse. Jeg håber, der stadig er mange smukke mål og vindere i vente, siger Schöne til klubbens hjemmeside.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top