The perfect guide to the casino

Twitter går amok: Her er tallene der beviser, at Pukki er bedre end Ronaldo

Foto: Ritzau Scanpix



Brøndby må sidde tilbage med en tom fornemmelse, når man endte med at lade Teemu Pukki gå gratis, og nu kan se, hvordan han brager igennem både Championship og Premier League for Norwich.

Teemu Pukki har flere gange understreget vigtigheden af hans tid i Brøndby, og især hans tid under Alexander Zorniger. De fleste Superliga-fans, udover Brøndbys egne, forventede ikke, at Teemu Pukki ville blive den store succes i Norwich, men tallene og præstationerne viser bare, at han har været et af Norwichs bedste køb i historien.

30 mål og 10 assists i hans første sæson for Norwich i 46 kampe i Championship, og en af de største grunde til, at Norwich endte med at rykke op. Sådan så første år i England ud for Pukki, og i hans debutsæson i Premier League, har han i den grad holdt det høje niveau.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Hele fem mål og en assist i fire kampe, og i torsdags sikrede han også Finland sejren over Grækenland i EM kvalifikationen. For at det ikke skulle være nok, så var han også manden bag Finlands eneste mål i 1-2 nederlag mod Italien i går. Det har fået det store medie SportBible, til at slå et tweet op, der sammenligner Teemu Pukki og Cristiano Ronaldos statistik for 2018/19 sæsonen og fremad.

Her slår Pukki klart Ronaldo i mange af kategorierne, og det har fået mange fans til at gå i selvsving. Har Pukki nemlig været bedre end Ronaldo på det seneste? Mange er hurtigt ude og sige, at folk skal slappe af, da der blot er tale om en sjov statistik, men flere mener altså, at Pukkis præstationer siden 2018/19, har været helt oppe i toppen. Herunder kan du se tweetet og de mange reaktioner.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top