The perfect guide to the casino

Paris SG fortæller Barcelona: Real Madrid planlægger et stort bud på Mbappé

Foto: Ritzau Scanpix



Det glippede i 2018, men til næste sommer vil Real Madrid hive pengepungen frem for at få fat i Kylian Mbappé fra Paris Saint-Germain.

Den spanske avis SPORT skriver, at Real Madrids præsident, Florentino Pérez, har informeret ledelsen hos de franske mestre om, at Real Madrid gerne vil købe Kylian Mbappé, der i sidste sæson blev topscorer i den franske liga.

Ifølge SPORT kom Real Madrids interesse for Mbappé frem under forhandlingerne mellem Paris Saint-Germain og FC Barcelona om Neymar i sidste måned.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Her fortalte ledelsen i den franske klub de spanske mestre, at Real Madrid planlægger at komme med et stort bud på Kylian Mbappé næste sommer.

Kylian Mbappé skal være det største ønske hos Real Madrids træner, Zinédine Zidane, der har fået ekstra store beføjelser, siden han blev genansat i marts i år.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Real Madrid forsøgte desperat at købe Kylian Mbappé i sommeren 2018, men de spanske rekordmestre endte med at få nej.

Sidste sæson var den første, siden Cristiano Ronaldo forlod Real Madrid til fordel for Juventus. Det var en skuffende sæson – målt med Real Madris målestok – og klubben er også kommet haltende fra start i den nye sæson.

Med til historien hører dog, at sommerens største indkøb, belgiske Eden Hazard fra Chelsea, har været skadet og først nu er på vej tilbage.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top