The perfect guide to the casino

Maxsø er lettet over at være skiftet til Brøndby: Jeg er superglad

Foto: Ritzau Scanpix



Andreas Maxsø sætter ord på sit skifte til Brøndby.

Brøndby har netop hentet Andreas Maxsø her til aften, og nu sætter han selv ord på sit skifte tilbage til Danmark.

– Det er en spiller, som har fået noget erfaring, som kommer tilbage og vil vinde og går forreste. Men først og fremmest er det holdet, man skal tænke på, og det er det, der er mit fokus nu. Vi skal have Brøndby tilbage på rette spor, siger han til Brøndby Indefra.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Den 25-årige forsvarsspiller har tidligere spillet ungdomsfodbold i Brøndby, så det bliver også sjovt for ham at komme tilbage igen.

– Det bliver sjovt. Jeg spillede her, fra jeg var 5, til jeg blev 16. Jeg har været her mange gange og set Superligaen, og det bliver sjovt at træde inde foran Sydsiden og trække den gule trøje over hovedet.

Det har været nogle hektiske måneder for Maxsø, som blot nåede at spille seks kampe KFC Uerdingen, inden at de fik ophævet kontrakten. Lige nu ser han bare frem til at kunne spille fodbold igen.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Ja, selvfølgelig (er han lettet, red.).Jeg er superglad for, at vi kunne blive enige. Det er vigtigt for mig at få ro på igen – især efter sidste to måneder.

– Men igen, det vigtigste er, at vi kunne blive enige, og jeg ser frem til at træde på banen, fortæller han til Brøndby Indefra.

Andreas Maxsø har underskrevet en kontrakt som vil holde ham i klubben indtil 2023.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top