The perfect guide to the casino

CV afslører: Derfor henter vi Maxsø hjem til Danmark

Foto: Ritzau Scanpix



Carsten V. Jensen forklarer hvorfor at man henter Maxsø hjem.

Brøndby har netop bekræftet, at de henter 25-årige Andreas Maxsø hjem til Superligaen, som han altså forlod tilbage i 2017.

Transfervinduet er allerede lukket i, men han fik ophævet sin kontrakt med tyske KFC Uerdingen kort inden lukningen, og derfor kan Brøndby altså hente ham uden problemer.

Nu har Carsten V. Jensen også været ude og sige, hvorfor at man henter 25-årige Maxsø.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Det er gået stærkt. Fra det øjeblik jeg fandt ud af, at Maxsø var blevet ledig på markedet, undersøgte vi muligheden, som vi jo skal, når der er en dygtig spiller derude.

– Vi måtte se, om vi ikke kunne komme tættere på hinanden, og nu står vi her, så jeg er super-glad, siger Carsten V. Jensen i appen Brøndby Indefra.

De to har således en fælles fortid i FC Nordsjælland, og det var altså også Carsten V. Jensen, som var manden bag Maxsøs skifte til Osmanlispor tilbage i 2017.

– Jeg kender Andreas rigtig godt fra tidligere. Han var en dygtig spiller og en ledende figur i FC Nordsjælland. Vi har utrolig kede af at miste ham, og vi kæmpede hårdt for at beholde ham, men han havde sat sig for at skulle videre i karrieren.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Siden da er der sket ting, der har gjort det muligt for os at komme på banen og gøre os så attraktive som muligt. Det var en mulighed, vi skulle gribe, så det gjorde vi, siger fodbolddirektøren.

Andreas Maxsø har underskrevet en kontrakt, som vil holde ham i Brøndby indtil sommeren 2023.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top