The perfect guide to the casino

Godt nyt til FCK: UEFA godkender Nicklas Bendtner

Foto: Ritzau Scanpix



FC København kom i store problemer, da Dame N’Doye og Jonas Wind blev langtidsskadet inden for et par dages mellemrum. Man reagerede hurtigt ved at hente Michael Santos, men også Nicklas Bendtner kom til klubben, på et hængende hår.

Med et kvarter til afslutningen på transfervinduet, offentliggjorde FC København, deres fire måneders aftale med Nicklas Bendtner frem til nytåret. Her skal han hjælpe FCK både i Superligaen og i Europa League gruppespillet, og nu er der godt nyt til både Bendtner og FC København.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

UEFA har nemlig officielt registreret Nicklas Bendtner, som en del af FCKs trup på 25 spillere, som skal sikre videre avancement fra gruppespillet i Europa League. Dermed er Bendtner blevet godkendt, og er en del af listen, der også indeholder de skadede profiler Damen N’Doye, Nicolai Boilesen og Jonas Wind. De tre er taget med, da N’Doye kan nå at blive kampklar, imens man havde to ekstra pladser, som ikke blev brugt, og derfor blev Wind og Boilesen registreret.

– Der er en mulighed for, at Dame N’Doye når at blive spilleklar i løbet af efteråret, hvorimod Jonas Wind og Nicolai Boilesen formentligt må vente til efter nytår. Vi registrerede dog alle tre for en sikkerheds skyld, eftersom der var plads til dem på A-listen uden at vi behøvede at udelade andre af vore spillere, udtaler Ståle Solbakken til TV3 Sport.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Til Europa kampe er der både A-liste og B-liste, og de spillere som er blevet udeladt i den 25 mands store trup, kan blive tilføjet til B-lsiten indtil 24 før en kamp. De skal dog være født i 1998 eller senere og samtidig have været spilleberettiget i FCK i minimum to år, siden deres 15 års fødselsdag. Herunder kan du se FCKs liste til de europæiske gruppespilskampe.

Målmænd:
Steen Grytebust, Karl-Johan Johnsson og Frederik Ibsen.

Forsvar:
Karlo Bartolec, Pierre Bengtsson, Andreas Bjelland, Nicolai Boilesen, Victor Nelsson, Bryan Oviedo, Sotirios Papagiannopoulos og Guillermo Varela.

Midtbane:
Carlos Zeca, Pep Biel, Robert Mudrazija, Jens Stage, Mohamed Daramy, Carlo Holse, Rasmus Falk, Viktor Fischer og Nikolaj Thomsen

Angreb:
Nicklas Bendtner, Dame N’Doye, Michael Santos, Pieros Sotiriou og Jonas Wind.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top