The perfect guide to the casino

Live: Danmark fører sikkert ved halvlegen

Foto: Ritzau Scanpix


Vejen mod EM er igen i gang for det danske landshold. I denne landskampspause, er det Gibraltar og Georgien som skal slås, hvis Danmark skal følge med Irland og Schweiz i toppen af Gruppe D.

Danmark er taget en tur til Gibraltar, og her er danskerne startet stærkt. Efter en et-to kombination mellem Christian Eriksen og Daniel Wass, slog Christian Eriksen et indlæg ind i feltet, som Robert Skov satte panden på, og dermed var Danmark foran efter blot 6 minutters spil.

Læs også: Nicklas Bendtner-kæreste i problemer efter angriberens skifte til FC København

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

I det 27. minut testede Robert Skov endnu en gang keeperen, denne gang med sit venstreben, men i denne omgang blev hans forsøg reddet. Vi skulle ikke længere frem end det 30. minut, før Danmark fik endnu en stor chance, og denne gang var det Christian Gytkjær, der fik en dobbeltchance efter et flot indlæg fra Chrstian Eriksen. Vi skulle dog frem til det 34. minut for at finde Danmarks anden scoring. Her fik Thomas Delaney tilkæmpet sig et straffespark under et hjørnespark, og den sparkede Eriksen sikkert ind.

Læs også: ‘Zanka’ tager sig til hovedet efter Nicklas Bendtner-pressemøde

Dermed går Danmark til pause med en 0-2 føring, i en kamp, hvor man har domineret mod en flok halvtidsprofessionelle. I den anden kamp i Danmarks gruppe, er Schweiz taget en tur til Irland. Her er stillingen 0-0 ved pausen.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top