The perfect guide to the casino

Husker du Huddersfields og Paddy Powers PR-Stunt? Nu har Huddersfield modtaget sin bøde

Foto: Ritzau Scanpix


Det gik viralt, da Huddersfield præsenterede deres nye trøje, for den igangværende sæson. Her var firmaet ‘Paddy Power’ nemlig sponsor, og de havde fået en sponsorplads, som fyldte en del mere end normalen.

Derfor var folk noget harme, indtil de fandt ud af, at der blot var tale om en joke. Paddy Power har tidligere været en del af den kontroversielle sag med Nicklas Bendtners underbukser under EM i 2012, hvor han efter et mål mod Portugal, fremviste sine Paddy Power underbukser frem for hele verden. Her fik Nicklas Bendtner en bøde på omkring 735.000 kroner, men den endte Paddy Power med at betale.

Læs også: Nicklas Bendtner-kæreste i problemer efter angriberens skifte til FC København

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Det stunt tjente de mange penge på, og her syv år efter, var de altså i gang igen. Denne gang med den nedrykkede Premier League klub Huddersfield, men selvom parterne var ude og sige, at der var tale om en joke, og at det var en del af en kampagne, som skulle sætte fokus på, at sponsorer på fodboldtrøjer ikke skulle fylde meget, så gik det engelske fodboldforbund ind i sagen, og i dag har Huddersfield Town fået sin straf.

Læs også: ‘Zanka’ tager sig til hovedet efter Nicklas Bendtner-pressemøde

Huddersfield anerkendte at de havde overtrådt reglerne, og fik en bøde på 50.000 pund eller omkring 415.000 danske kroner. Trøjerne med Paddy Power som kæmpe sponsor blev brugt i en testkamp mod Rochdale, og efterfølgende blev de trøjer solgt på auktion. Her valgte de at donere pengene til velgørenhed og ifølge BBC, donerede de mere end 30.000 pund eller omkring 250.000 kroner.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top