The perfect guide to the casino

BBC: Juventus fik KÆMPE tilbud afvist på Neymar – Tilbød 750 millioner kroner og denne stjernespiller

Foto: Ritzau Scanpix


Neymar var en af sommerens store samtaleemne i transfervinduet. Han har siden skiftet fra FC Barcelona, ikke være tilfreds i PSG, og derfor vil han væk fra klubben.

Problemet er bare, at Neymar blev købt for omkring 1,6 milliarder kroner, og derfor vil PSG af gode grunde ikke slippe ham billigt. Neymar skule foretrække et skifte tilbage til Spanien, hvor det kun er Real Madrid og FC Barcelona, som ville have en chance for at få ham. Nu afslører det engelske medie BBC dog, at en helt tredje klub lagde et kæmpe bud på brasilianeren.

Læs også: Nicklas Bendtner-kæreste i problemer efter angriberens skifte til FC København

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Den italienske gigant Juventus, hentede Cristiano Ronaldo sidste sommer, og i denne sommer hentede de blandt andet Matthijs de Ligt, Aaron Ramsey, Adrien Rabiot og Gianluigi Buffon. De var dog meget interesseret i at hente Neymar til klubben, og endte med at tilbyde 750 millioner kroner samt Paulo Dybala i bytte for Neymar. Det bud fandt, hverken Neymar eller PSG interessant, og derfor endte det altså med, at Neymar blev i Paris.

Læs også: ‘Zanka’ tager sig til hovedet efter Nicklas Bendtner-pressemøde

Her udløber hans kontrakt først om tre år, men på nuværende tidspunkt virker det ikke til, at Neymar vil fuldføre den kontrakt. Neymar har siden skiftet til Frankrig, scoret 51 mål og leveret 29 assists i 58 kampe. Problemet er dog, at det endnu ikke er blevet til nogen succes i Champions League for Neymar og PSG, som planen ellers var, da de valgte at hente Neymar i Barcelona.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top