The perfect guide to the casino

Dagens Odds: Kan Lyngby overraske i Parken?

Foto: Ritzau Scanpix


Så er der friske odds til dagens kamp.

Hvem: FC København – Lyngby BK
Hvad: Superligaen
Hvor: Telia Parken
Hvornår: Fredag d. 9/8 klokken 18.00

FCK tager imod Lyngby, i Superligaens femte runde. FCK har haft en fantastisk start, hvor det er blevet til fire sejre i de første fire kampe, imens man også ligger godt til, i kampen om en plads i Champions League gruppespillet. Lyngby har haft en noget blandet start, med to gode sejre mod AGF og Aab, imens man skuffede stort mod SønderjyskE og OB.

Opret dig hos Betfair og få op til 1500 kr. i gratis spil

FC København tager ikke Dame N’Doye med til kampen mod Lyngby, da han får en lille pause op til kampen mod Røde Stjerne. Spørgsmålet er, om Ståle Solbakken starter med Viktor Fischer, i håbet om at banke hans selvtillid op, efter en dårlig start, eller om det bliver nyindkøbet Pep Biel og Mohamed Daramy som får chancen. Uanset hvad, så burde FC København være favoritter, og vi skal også helt tilbage til 2000, for at finde Lyngbys seneste sejr over FCK i Parken i en betydningsfuld kamp. Hos Bet365, får man odds 1,72 på, at FCK fører ved halvlegen. Hvis man ønsker et mere satset odds, så giver en FCK sejr med rent bur odds 2,30 igen, men FCK har blot holdt buret rent i 3 ud af deres første 7 kampe, og derfor er linjen også højere på dette.

Er du klar til dagens kamp?

FCK må godt nok undvære Andreas Bjelland endnu en gang, men Rasmus Falk er til gengæld tilbage i truppen, og får muligvis lidt spilletid, for at se hvor klar han er ved at være. Omvendt har Sotirios Papagiannopolous begyndt spille på et højere niveau, end han gjorde i starten af hans tid i FCK. Det ligner et kampbillede, hvor Lyngby kommer til at håbe på at score på en kontra, imens FCK skal så sikkert igennem kampen som muligt, så man er klar til næste uges brag mod Røde Stjerne. I seks af FCKs syv første kampe har der maks været 9 hjørnespark for begge hold, og i Lyngbys første fire Superligakampe, har der ikke været mere end 10 hjørnespark. Derfor går vi med under 11 hjørnespark i kampen til odds 1,50.

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top