The perfect guide to the casino

FCK-holdkammerat: Havde slået Wind ihjel, hvis han havde brændt panenka-straffe

Foto: Ritzau Scanpix


Jonas Wind bliver fortjent hyldet på de sociale medier, efter han viste stor mod, ved at udføre et perfekt panenka-straffespark i slutningen af kampen mellem Røde Stjerne og FCK.

Ståle Solbakken har været ude og kalde Jonas Wind for en lille kunstner, og mange af holdkammeraterne har også været hurtige, til at rose den kun 20-årige angriber. En anden FCK-spiller fra årgang 99, er Carlo Holse, som også spillede en flot kamp igår.

– Jeg har ikke set straffesparket igen, men jeg har det stadig siddende i mit hoved. Han havde jo snakket med sin søde far om det forleden dag. Det er det som målmændene mindst forventer i sådan nogle situationer og kampe med den atmosfære. At han tør gøre det her viser virkelig hvor langt han er kommet, men han havde helt sikkert også gået hele vejen hjem hvis han havde brændt den, siger Carlo Holse til klubbens hjemmeside.

Læs også: Oddset faldet til 1.75: Christian Eriksen på vej mod sensationelt skifte

En anden FCK-stjerne, som tager det på en anden måde, er kaptajn Carlos Zeca, som var lidt heldig med, at få lov at spille kampen færdig. Han kunne sagtens have fået et tidligt rødt kort, men slap på heldig vis for dette.

– Fuldstændig vanvittigt lavet af Jonas, sikke en selvtillid den knægt har. Jeg sværger at hvis han havde brændt havde jeg slået ham ihjel, griner Zeca.

De serbiske fans er dog ikke specielt begejstrede over Jonas Wind. Her blev han meget hurtigt efter målet, svinet til at serbiske supporter på hans personlige Instagram. Her bliver han og FCK, kaldt efter fra korrupte, samt nogle meget mindre pæne tilsvininger til Jonas Wind, dommeren samt Jonas Winds familie.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top