The perfect guide to the casino

Chok fra England: Tidligere Premier League-flop skal afløse Lukaku i Manchester United

Foto: Ritzau Scanpix


Romelu Lukaku er ikke tilfreds i Manchester United. Han har på det seneste trænet i Anderlecht, i stedet for at passe sin træning i England, og derfor skulle hans klub står klar med en bøde, når han vender hjem.

Det ligner altså, at der er meget lang vej til holdet i United for belgieren, og han har da også selv været ude og flirte med Inter og klubbens træner Antonio Conte. Han har rost den italienske liga før, og udtalt, at han har en drøm om at spille der, og det rygte blev ikke mindre af, at både Napoli, Juventus og Inter skulle være interesseret. Der er dog stadig ikke kommet en handel i hus, da United skulle kræve for meget.

Læs også: Oddset faldet til 1.75: Christian Eriksen på vej mod sensationelt skifte

Sidste meldinger går på, at Lukakus agent er i England, for at få et skifte til Inter igennem. Det skriver Gianluca Di Marzio. Han skulle i samme omgang afvise alle tilbud fra Juventus. Derfor skal United ud og have en erstatning for Lukaku og det sidste nye går på, at de henter en erfaren herre med Premier League erfaring. Igen er det Gianluca Di Marzio som skriver, at The Red Devils jagter den transferfrie Fernando Llorente, der senest spillede i Tottenham.

I Tottenham blev det ikke til den store succes, hvor han altså nåede at spille 66 kampe med 13 mål og 6 assists i følge. Han har også spillet for Swansea, hvor det blev til respektable 15 mål i 35 kampe. Den 34-årige spanier har dog ikke set så skarp ud i Tottenham, og derfor tør det også siges, at det ville være noget af en nedgradering i forhold til Romelu Lukaku.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top