The perfect guide to the casino

VILDT! Sørloth, Zanka og Onuachu kan blive konkurrenter – Tæt på skifte til samme liga

Foto: Ritzau Scanpix


Alexander Sørloth, Paul Onuachu og Mathias ‘Zanka’ Jørgensen har alle det til fælles, at de har spillet i Superligaen med stor succes. Nu kan det vise sig, at de alle tre kommer til at spille i den samme liga igen.

Zanka skulle være enig med Fenerbache om de personlige vilkår, og ifølge The Examiner, så skulle det kun være transferprisen som Huddersfield og Fenerbache mangler at forhandle færdig. Zankas kontrakt med Huddersfield udløber til næste år, og de har da også været åbent ude og sige, at Zanka ikke er en del af holdet til næste sæson.

Vil du gerne vinde penge denne her weekend?

FC Midtjylland kræver et enormt højt beløb for Paul Onuachu, og derfor er han ikke blevet skudt afsted endnu, selvom det er planen. Galatasaray jagter Radamel Falcao, men han skulle ikke være helt sikker på, om han gider at skifte til Tyrkiet alligevel, og nu skriver mediet Aksam Spor, at Onuachu er alternativet til Falcao. Lange Paul har samme agent som Zanka, og derfor skulle agenten ligenu være i Tyrkiet, for at forhandle om både Onuachu og Zanka.

Alexander Sørloth har slet ikke været nogen succes i Crystal Palace, og de vil gerne skille sig af med ham. Her skriver Sky Sports, at tyrkiske Trabzonspor, skulle stå klar med en kontrakt til nordmanden. Ifølge SKy Sports, skulle Sørloth allerede være taget til Tyrkiet for at færdiggøre skiftet, og her vil han blive holdkammerat med Filip Novak, som han tidligere har spillet med i FC Midtjylland.

Lige her er der gratis spilforslag leveret direkte af Oddsprofit

Derfor kan det ende med, at transferkabalen i Tyrkiet, kan sende tre velkendte Superliga ansigter til den tyrkiske liga næste sæson.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top